. .

Aktiviteter - 2012

Hos Kystkultursamlingen pågår det til enhver tid mange aktiviteter. Foruten faste årlige aktiviteter som "Åpent hus" og lokale maritime festivaler, har vi regelmessig aktivitet på Melingsjøhuset. Her forgår det meste av restaureringen av mindre båter og motorer.

Vi arrangerer også turer (fisketurer, tur ut i Tanangers skjærgård, brudeparroing mm) og det er mulig å bestille tur med flere av våre båter. Her finner du nærmere informasjon om tilbudet.

For 2012 har vi planlagt følgende aktiviteter:

Dato Beskrivelse
mai - september Melingsjøhuset holder søndagsåpent. I sommerhalvåret er Melingsjøhuset med få unntak  åpent hver søndag kl. 12.00 - 15.00.
28. juni - 1. juli Skudefestivalen. Vi deltar med L/S Tananger og eventuelt også L/S Flatholmen om der er mange som melder seg på.
09. - 12. august Fjordsteam. Vi deltar med L/S Tananger og flere mindre båter. Vi trenger mange til å hjelpe til. Ta kontakt med Tore Kristiansen om noen ønsker å ta et tak og ha noen kjekke dager på havnen i Stavanger.
02. - 07. september Slipping av skøyter. L/S Tananger og L/S Flatholmen vil settes på slipp på Ryfylke Trebåtbyggjeri på Finnøy. Ta kontakt med Tore Kristiansen om noen kunne tenke seg å være med å ta et tak.
07. - 09. september Ryfjordseilasen - Finnøy. Vi deltar med L/S Tananger og mindre båt.
16. september Åpent hus/motordag. Vi holder åpent hus sammen med Sola Husflidlag og andre lag. Vi starter mange av våre gamle motorer og har mange aktiviteter for barn.