. .

Aktiviteter - 2013

Hos Kystkultursamlingen pågår det til enhver tid mange aktiviteter. Foruten faste årlige aktiviteter som "Åpent hus" og lokale maritime festivaler, har vi regelmessig aktivitet på Melingsjøhuset. Her forgår det meste av restaureringen av mindre båter og motorer.

Vi arrangerer også turer (fisketurer, tur ut i Tanangers skjærgård, brudeparroing mm) og det er mulig å bestille tur med flere av våre båter. Her finner du nærmere informasjon om tilbudet.

For 2013 har vi planlagt følgende aktiviteter:

Dato Beskrivelse
mai - september Melingsjøhuset holder søndagsåpent. I sommerhalvåret er Melingsjøhuset med få unntak åpent hver søndag kl. 12.00 - 15.00.
01. juni Motordagen 2013 arrangeres mellom 11:00 og 14:00. (refarat finner du her)
03. juli - 07. juli Skudefestivalen. Vi deltar med L/S Tananger og eventuelt også L/S Flatholmen om der er mange som melder seg på.
30. juli - 04. august Fjordsteam Bergen. Vi deltar med L/S Tananger og flere mindre båter. Vi trenger mange til å hjelpe til. Ta kontakt med Tore Kristiansen om noen ønsker å ta et tak og ha en fin tur til Bergen.
04. - 11. august
Seile fra Bergen til Shetland og tilbake til Tananger. Mannskap trenges. Ønsker du å være med ta kontakt med Tore Kristiansen.
06. - 08. september Ryfjordseilasen - Finnøy. Vi deltar med L/S Tananger og mindre båt.
15. september Åpent hus. Vi starter mange av våre gamle motorer og har mange aktiviteter for barn.

Plakat - Åpent Hus 2013-09-15