. .

Aktiviteter - 2019

Hos Kystkultursamlingen pågår det til enhver tid mange aktiviteter. Foruten faste årlige aktiviteter som "Åpent hus" og lokale maritime festivaler, har vi regelmessig aktivitet på Melingsjøhuset. Her forgår det meste av restaureringen av mindre båter og motorer. For tiden jobbes det også med oppdatering av diverse utstillinger.

Vi arrangerer også turer (fisketurer, båtturer i Tanangers skjærgård, brudeparroing mm) og det er mulig å bestille tur med flere av våre båter. Her finner du nærmere informasjon om tilbudet.

For 2019 har vi planlagt følgende aktiviteter:

Dato Beskrivelse
08. mar
Quiz kveld - åpent for eksisterende og nye medlemmer
25. mai
Arrangement i forbindelse med Tanangerdagene
26. mai
Åpning av museumet for sesongen. Det er åpent hver søndag mellom kl 12:00 og 15:00 fram til og med 30. september. I juli måned er museumet stengt.
03. - 07. juli
Skudefestivalen
30. aug - 01. sep

Tananger kystseilas - Et arrangement for trebåtentusiaster.

Kystkultursamlingen i Tananger har tatt over stafettpinnen etter Ryfjordseilaset som har vært arrangert 20 år på Finnøy. Vi gleder oss til å ta i mot trebåtenusiaster fra land og strand. Arrangementet varer hele helgen og inneholder både seilas og faglig påfyll. Det blir hyggelige aktiviteter og god stemning. Vi håper å se flest mulig i Tananger denne helgen. Ta med jekter og færinger, gitar, trekkspill, kontrabass og godt humør.

29. sep Åpent hus - 12:00 - 15:00.
November Planlagt sosialt arrangement for medlemmer på Melingsjøhuset - følg med på vår facebookside for mer informasjon
Desember Julearrangement - følg med på vår facebookside for mer informasjon